A kerámia az ősi elemek összjátékából áll össze, a földből, a vízből és a tűzből. Ambrus Attila kerámiáit a letisztultság jellemzi, kerülve a túldíszítettséget. 

Natur agyag  Vadasz agyag
A vadhús kiváló, prémium alapanyagot szolgáltat a különféle húskészítmények számára. Üzleteink termékkínálatában megtalálhatják a kizárólag szarvashúsból pácolt, füstölt, hagyományos szárításos eljárással, a vadhúsokra jellemző fűszerezéssel készülő különféle szalámikat, kolbászokat.
Gyógyteákat, gyógynövényeket az emberiség már hosszú ideje használja különböző betegségek gyógyítására. A természetes anyagok jótékony hatásai miatt különösen ajánlott fogyasztásuk. A különböző gyógynövények különböző betegségek megelőzősére szolgálnak, így a csalán az alacsony vérnyomásra, menta és a kakukkfű immunerősítő, a csipkebogyó segít a megfázás enyhítésében. Teakülönlegességeink: Vadásznak tea, Zöld boszorkány tea, Borsmenta tea, Diana tea.

vadasz kicsi  zold boszorkany kicsi
A családi tehenészetből származó tejből készült kézműves sajtok a vidék ízét, zamatát idézik, hiszen a szántóföldtől az asztalig zártkörű integráció keretében készülnek. A sajtok sokféle és sokszínű világában az ízválaszték is széles skálán mozog. Lehet semleges, könnyű, más étellel könnyen harmonizáló, vagy erős, fűszeres, esetleg csípős, mely az adott ételnek markáns, mással össze nem téveszthető ízhatást kölcsönöz. A füstölt sajtok igazi magyar sajtkülönlegességnek tekinthetőek, hiszen Európában máshol szinte sehol sem találkozhatunk velük.

sajt
A hidegen sajtolt olajokban van a legtöbb hatóanyag, mivel a sajtoláskor semmilyen manipuláció nem történik a maggal és utána az olajjal sem. A hidegen sajtolt olajok a legértékesebbek, mivel ezek tartalmazzák a legtöbb vitamint és ásványi anyagot. A növényi hatóanyagok koncentráltan találhatók meg bennük. A tökmagolaj erősíti az immunrendszert, segíti a legyengült szervezet felépülését. A mákolaj elősegíti a vérnyomás csökkentését, nyugtató hatású. A lenmagolaj a leggazdagabb omeg-3 zsírsavakban.


lenmagolaj  makolaj  mariatovismagolaj  tokmagolaj