• Bemutatkozunk
  • Termékek
    • Árlista
    • Vadhús termékek
    • Gombák
    • Lekvárok
    • Fűszerek
    • Fagyasztott gyümölcsök
    • Borecetek
    • Olajok
    • Teák
    • Égetett kerámia edények
    • Bor termékeink
      • Agancsos pincészet
      • L. Simon Borászat
  • Vadétel receptek
    • Vaddisznó receptek
      • Vaddisznószűz
      • Erdészné lepénye
      • Sült vaddisznó
      • Vaddisznóbrassói kemencében
      • Vaddisznó karaj lecsósan
      • Vaddisznócomb
      • Mustáros-fokhagymás vaddisznószelet
      • Zöldséges-mézes vaddisznóragu búzatörettel
    • Szarvas receptek
      • Erdésznyárs
      • Szarvas vörösáfonyás mártással
      • Szarvashúsos lasagne
    • Őz receptek
      • Őzgerinc
      • Őzpörkölt
      • Őzcomb vadász módra
      • Őzgerinc vele sült burgonyával
  • Galéria
  • Kapcsolat
  • Házhozszállítás
  • Franchise
  1. Erdei delikátesz
  2. Házhozszállítás
  3. Termékek
  • Bor termékeink
  • Borecetek
  • Égetett kerámia edények
  • Fagyasztott gyümölcsök
  • Fűszerek
  • Gombák
  • Lekvárok
  • Mézek
  • Olajok
  • Őzpörkölt
  • Sajtok
  • Szarvas receptek
  • Szarvasszalámi
  • Teák
  • Vaddisznó receptek
  • Vadhús termékek

Bor termékeink

Ismerjék meg kíváló bor termékeinket, melyeket megvásárolhatnak üzletünkben. 

Agancsos pincészet

L. Simon Borászat

Őzpörkölt

Őzpörkölt vadász módraŐzpörkölt



HOZZÁVALÓK

• 1 kg őzhús
• 1 közepes méretű vöröshagyma
• só
• 1 csapott evőkanál zsír
• 2 szem borókabogyó
• 5-10 dkg szárított erdei gomba (előzőleg 1-2 órára beáztatva)
• 1 gerezd préselt fokhagyma
• bors ízlés szerint
• 1 szál szárított, csöves paprika
• 2-3 kávéskanál őrölt paprika (lehet csípős, édesnemes vagy mindkettő)
• 1-2 db paradicsom
• 1-2 db zöldpaprika
• 2-3 dl száraz vörösbor


ELKÉSZÍTÉS

Bográcsban vagy nagy lábasban hagyományos módon pörköltalapot készítünk. Ehhez a hagymát közepes puhára dinszteljük, pillanatra levéve a tűzről beletesszük az őrölt paprikát, majd pici vízzel felengedjük.
Beletesszük a húst, a gombát, a paradicsomot, a borókát, a szeletelt zöldpaprikát és a zúzott fokhagymát, lassú tűzön, néha megkavargatva készre főzzük. Félfövésnél a bort is hozzá adjuk.
Főtt burgonyával körítve tálaljuk.

Forrás: www.mindmegette.hu

Égetett kerámia edények

A kerámia az ősi elemek összjátékából áll össze, a földből, a vízből és a tűzből. Ambrus Attila kerámiáit a letisztultság jellemzi, kerülve a túldíszítettséget. 

Natur agyag  Vadasz agyag

Szarvasszalámi

A vadhús kiváló, prémium alapanyagot szolgáltat a különféle húskészítmények számára. Üzleteink termékkínálatában megtalálhatják a kizárólag szarvashúsból pácolt, füstölt, hagyományos szárításos eljárással, a vadhúsokra jellemző fűszerezéssel készülő különféle szalámikat, kolbászokat.

Szarvas receptek

Erdésznyárserdésznyárs


• 50 dkg szarvaskolbász
• 50 dkg barna csiperke
• 50 dkg pritamin paprika
• 50 dkg vöröshagyma
• 1 csokor friss vagy 1 ek szárított kakukkfű
• só, bors
• 1 csomag fém vagy bambusznyárs

A kolbászt ujjnyi darabokra vágjuk, a paprikát és a hagymát hasonló forma szeletekre. A gomba tönkjét kitörjük vagy kivágjuk, kalapjának bőrét lehúzzuk. A paprikát, hagymát és gombát jól megsózzuk, megborsozzuk és meghintjük szárított vagy friss kakukkfűvel.
Ezután a hozzávalókat váltakozva a nyársakra húzzuk és faszénparázs vagy kőgrill felett megsütjük. Friss házikenyérrel fogyasszuk.

Forrás:www.boresvad.hu
  1. Sajtok
  2. Teák
  3. Olajok
  4. Borecetek

Alkategóriák

Bor termékeink

Tekintség meg kívűló bor termékeinket az L. Simon Borászat és az Agancsos pincészet válogatásából! 
Erdei Delikátesz Bolt  •  H-8000 Székesfehérvár, Jancsár köz 2.   •   Tel.: 36 22 510 804   •   Fax: 36 22 510 805   •   erdei-delikatesz@vadex.hu
Vadex Mezőföldi Zrt. © 2014.
  • Nyereményjáték szabályzat
  • Jogi nyilatkozat
  • Oldaltérkép